Rendering på exteriör / fasad / studiohus till projektet Fågelstigen. Fiskarhedenvillan atmosfär översiktsbild Change branding utan highlight Visualisering av Högmora 9 med ljusa detaljer och trägolv. Visualisering av Fiskarhedenvillans Mareld. Kök i mörka detaljer med ljust trägolv Visualisering av Carl ek fastigheter arkipelag exteriör baksida.
Rendering på exteriör / fasad / studiohus till projektet Fågelstigen.
Fiskarhedenvillan atmosfär översiktsbild
Change branding utan highlight

Nacka Fågelstigen

Som resultat av vårt jobb inom 3D har vi på FA Works fått ge liv till nyproduktionen Fågelstigen i Nacka. Återigen fick vi det fina förtroendet av Carl Ek Fastigheter, som tillsammans med Hultman Vogt Arkitekter planerar för uppförandet av hela 54 st bostäder. Tack vare vårt visualiseringsarbete kan dessa bostadsprojekt nu gå ut på marknaden i ett tidigt skede.

Visualiseringar som ger liv åt villor Fiskarhedenvillan.

Tack vare 3D som verktyg. Har vi skapat både visualiseringar och animeringar som ger liv åt villor och hus från Fiskarhedenvillan.

Permobil | Innovating for individuals

Fabulous & Amazing works levererar allt ifrån produktbilder, interaktiva lösningar till rörligt material för att på ett enkelt och pedagogiskt sätt visa slutkunden de funktioner och inställningar som är möjligt med Permobil. Vi som leverantör ser alltid till att möta kundens önskemål och skapar verklighet av idé.

CHANGE

Change är en konfigurator där du som kund enkelt kan byta både utseende och tillval på din produkt med hjälp av ett klick.

Interaktiv visualisering av data

Som ett steg i att synliggöra projektet för allmänheten fick FA Works i uppdrag att visualisera projektet och hur kommunen förhåller sig till de satta miljökraven/målen.

MIRRO l Kök och rumsavdelare

Med hjälp av 3D visualiseringar har Fabulous & Amazing works låtit Mirro presentera sina kök & rumsavdelare på ett nytt sätt.

Innovation Properties

Med 3D, visualisering och animering skapar vi bostäder och bostadsprojekt med både marknadsbilder och rörligt content. Vi visualiserar exteriörer och interiörer, så som hus och lägenhet till kök och badrum - allt för en bostad!

keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down